Controleer je bestelling altijd direct zodra je deze hebt ontvangen. Binnen 30 dagen na ontvangst van je is het mogelijk om je bestelling te retourneren. Wij verzoeken je vriendelijk gebruik te maken van het retourformulier op deze pagina.

Terugsturen met retourformulier

Stap 1. Vul onderstaand retourformulier in.

Formulier downloaden

Stap 2. Verpak de producten in de originele doos of een andere stevige verpakking. Let op: In het geval van verf, controleer altijd of het product goed is verpakt! In het geval van beschadiging door eigen toedoen of de bezorger is voor eigen risico. Eventuele schade aan het door ons ontvangen product kan betekent dat we de kosten hiervan in mindering brengen op het te crediteren bedrag.

Stap 3. Print het verzendlabel uit en plak het op de doos.

Stap 4. Geef je pakket binnen 14 dagen nadat je aan ons hebt laten weten van de aankoop af te willen zien af bij een PostNL pakketpunt. Check hier het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt bij jou in de buurt. Voor het dichtstbijzijnde punt in België kun je hier kijken.

Stap 5. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, staat het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, weer op de rekening waar het van afgeschreven is.

Terugbrengen naar de winkel

Producten terugbrengen naar de winkel is mogelijk. Retouradres: Ampèrestraat 30 8013 PV Zwolle

Vragen over retourneren? Contacteer ons.

Maak gebruik van het retourformulier op deze pagina.

Verf kan retour worden gestuurd, dit met de uitzondering van op kleur gemaakte verf. Deze wordt speciaal voor je op kleur gemengd, het niet mogelijk deze te retourneren. Let op: In het geval van verf, controleer altijd of het product goed is verpakt! In het geval van beschadiging door eigen toedoen of de bezorger is voor eigen risico. Eventuele schade aan het door ons ontvangen product kan betekent dat we de kosten hiervan in mindering brengen op het te crediteren bedrag.

Maak gebruik van het retourformulier op deze pagina.

Kleinere pakketten kunnen worden geretourneerd via PostNL

Het maximale formaat voor deze pakketten is 175 x 78 x 58 cm. Het maximale gewicht is 31,5 kg.

Maak gebruik van het retourformulier op deze pagina.

Kleinere pakketten kunnen worden geretourneerd via PostNL

Het maximale formaat voor deze pakketten is 175 x 78 x 58 cm. Het maximale gewicht is 31,5 kg. Check hier het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt bij jou in de buurt. Voor het dichtstbijzijnde punt in België kun je hier kijken.

Grotere en zwaardere pakketten kunnen alleen per pallet retour worden gestuurd. De kosten hiervan bedragen € 75,- per zending. Het retourneren is voor jouw rekening, maar wij maken verzendlabels voor je aan. De kosten voor je retourlabel(s) verrekenen wij met het te crediteren bedrag.

Let op! Uw pallet dient op de door u opgegeven afhaaldatum klaar te staan voor transport. Transportklaar= Gefixeerd met sealfolie of spanbanden (zoals geleverd). Onze vervoerder kan pallets welke niet goed zijn gefixeerd niet laden.

De laadlocatie dient toegankelijk te zijn voor een vrachtwagen pallet en/of pompwagen. Als de pallet achter een drempel staat of niet met een pompwagen kan worden geladen dan kan de chauffeur de pallet niet meenemen. Pallets worden geladen van ma t/m vrij tussen 8.00 en 18.00uur nadat u pick-up is afgestemd krijgt u op de dag van het laden een T&T met een tijdvlak waarin de pallet wordt geladen. Daarnaast wordt u indien mogelijk 30min vooraf gebeld door de chauffeur gebeld.

Als de retourzending is verwerkt (goedgekeurd), wordt het gehele aankoopbedrag (eventueel inclusief verzend- en betaalkosten) uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt dat je de producten hebt verzonden.